Gehoorproblemen kunnen zich op allerlei manieren manifesteren. Zo kunt u bijvoorbeeld slechthorend zijn of last hebben van tinnitus (oorsuizen). Deze gehoorproblemen kunnen worden geadresseerd door middel van een hooroplossing, zoals een hoortoestel.​ Bij Hoorus heeft u direct contact met uw persoonlijke hoorspecialist die u stap voor stap begeleidt naar de oplossing voor uw gehoorprobleem.

Icon

Er zijn verschillende definities voor het begrip ‘slechthorend’. In feite bent u slechthorend wanneer u een gehoorverlies heeft van 35 decibel of meer, op één of beide oren. Lees hier meer over slechthorendheid en over gehoorverlies.

Icon

Tinnitus wordt ook wel oorsuizen genoemd. Wanneer u last heeft van tinnitus ervaart u vervelende geluiden, zoals fluiten, zoemen of een soort gesis. Kortom, geluiden die er niet horen te zijn. Meer weten over tinnitus?

Icon

De term ´gehoorschade´ (of ´gehoorbeschadiging’) is een ruim begrip. Wanneer u slechthorend bent of last heeft van tinnitus, hebt u ook een vorm van gehoorschade. Gelukkig is gehoorschade in veel gevallen met het juiste hulpmiddel op te lossen door een hoorspecialist.

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken