Icon

Er zijn verschillende definities voor het begrip ‘slechthorend’. In feite bent u slechthorend wanneer u een gehoorverlies heeft van 35 decibel of meer, op één of beide oren. Lees hier meer over slechthorendheid en over gehoorverlies.

Slechthorend en slechthorendheid

Slechthorendheid komt niet alleen voor bij oudere mensen. Ook kinderen en jongeren kunnen slechthorend zijn. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. 

Wanneer is iemand slechthorend?

U bent slechthorend of heeft last van slechthorendheid wanneer u  een gehoorverlies hebt van  35 decibel of meer aan één of beide oren. In Nederland zijn er zo’n 1 op de 10 mensen slechthorend.

Oorzaken slechthorendheid

Slechthorendheid komt voor binnen alle lagen van de bevolking. Jong, oud, man of vrouw, echter, de oorzaak van slechthorendheid kan verschillen. Zo kunnen aspecten als medicijnen of ouderdom bijdragen aan slechthorendheid. 

Bent u slechthorend of lijdt u aan gehoorverlies?

De beste oplossing voor uw slechthorendheid wordt gevonden in een persoonlijke benadering. Daarom adviseren wij u om samen met één van onze audiciens uw gehoor te testen. In onze winkels in Boxmeer en Malden begeleiden we u stap voor stap naar de beste oplossing voor uw gehoorproblemen. Maak direct een afspraak!

Herkenbaar?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) of 024 - 358 08 08 (Malden)
om een persoonlijke afspraak te maken met één van onze hoorspecialisten

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!