Icon

Een ‘Achter het oor’ hoortoestel is het meest gedragen hoortoestel. Bij Hoorus hebben we een brede selectie aan hoortoestellen.

Ontdek het Achter het oor (AHO) hoortoestel

De ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn de populairste soort hoortoestellen.  Zoals de naam impliceert, draagt u bij een ‘Achter het oor’ hoortoestel het hoortoestel achter uw oor. Door middel van een klein en flexibel slangetje wordt het geluid naar uw gehoorgang getransporteerd, waardoor uw gehoorverlies wordt verminderd.

De ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn tegenwoordig geen zware en onhandige hoortoestellen meer. De vormgeving, functionaliteit en discretie van deze ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn verbeterd, waardoor ze nog steeds een populaire keus zijn voor veel mensen die gehoorverlies ervaren.

Wilt u ook een ´Achter het oor´ hoortoestel?

Dan kunnen de audiciens van Hoorus u stap voor stap begeleiden naar het hoortoestel dat het beste bij uw gehoorprobleem past. De ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn geschikt voor vrijwel alle vormen van gehoorverlies. Neem contact op met één van onze hoorwinkels in Malden of Boxmeer en maak direct een afspraak bij een hoorspecialist! Onderstaand de meest gekozen merken van onze klanten. 

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!