Achter het oor (AHO) hoortoestel

Een ‘Achter het oor’ hoortoestel is het meest gedragen hoortoestel. Bij Hoorus hebben we een brede selectie aan hoortoestellen.

Ontdek het Achter het oor (AHO) hoortoestel

De ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn de populairste soort hoortoestellen.  Zoals de naam impliceert, draagt u bij een ‘Achter het oor’ hoortoestel het hoortoestel achter uw oor. Door middel van een klein en flexibel slangetje wordt het geluid naar uw gehoorgang getransporteerd, waardoor uw gehoorverlies wordt verminderd.

De ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn tegenwoordig geen zware en onhandige hoortoestellen meer. De vormgeving, functionaliteit en discretie van deze ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn verbeterd, waardoor ze nog steeds een populaire keus zijn voor veel mensen die gehoorverlies ervaren.

Wilt u ook een ´Achter het oor´ hoortoestel?

Dan kunnen de audiciens van Hoorus u stap voor stap begeleiden naar het hoortoestel dat het beste bij uw gehoorprobleem past. De ‘Achter het oor’ hoortoestellen zijn geschikt voor vrijwel alle vormen van gehoorverlies. Neem contact op met één van onze hoorwinkels in Malden of Boxmeer en maak direct een afspraak bij een hoorspecialist! Onderstaand de meest gekozen merken van onze klanten. 

Ik kan weer horen als vroeger

Gisteren de nieuwe gehoorapparaten gekregen. Ik hoor er nog beter en mooier mee dan met de vorige. Alles uitgeprobeerd: muziek maken op de piano, eten in een druk restaurant, muziek beluisterd via de geluidsapparatuur…….Fantastisch! Dit alles natuurlijk dank zij de zorgvuldige afstelling door de audicien.  Ik kon steeds aangeven waar er iets moest worden veranderd en dat gebeurde perfect, zodat ik weer hoor als vroeger.  Kortom: Leve Hoorus! Een echte aanrader.

M. Pikkemaat