Doorbreek barrières met een Phonak hoortoestel

Phonak is een innovatief en eigentijds merk. Onder deze naam brengt het bedrijf een breed scala aan hoorproducten op de markt, zoals ‘Achter het oor’ hoortoestellen (zoals de Phonak Naida) en ‘In het oor’ hoortoestellen (bijvoorbeeld de Phonak Lyric).Bij de hoortoestellen van Phonak staat de gebruiksvriendelijkheid centraal.

Mensen met gehoorproblemen ervaren vaak een zekere afstand tussen henzelf en de omgeving waarin ze zich bevinden. Het is dan ook de missie van Phonak om mensen met gehoorproblemen dichter bij hun omgeving te brengen en barrières te doorbreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Phonak hoortoestel?

De hoorwinkels van Hoorus in Malden en Boxmeer hebben een brede selectie aan Phonak hoortoestellen. Hierdoor is er altijd wel een Phonak hoortoestel voor u beschikbaar. Neem contact op of maak direct een persoonlijke afspraak bij een Hoorus hoorspecialist!

Product afbeelding

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!