Bernafon

Bernafon: betrouwbare Zwitserse technologie

Bernafon is wereldwijd een bekende en betrouwbare naam onder audiciens. In 1988 introduceerde Bernafon het eerste digitaal programmeerbare hoortoestel. Hiermee zette Bernafon zichzelf meteen op de kaart.

Het uitgebreide assortiment van Bernafon bestaat uit frisse en moderne modellen hoortoestellen in verschillende kleuren. Bij Bernafon kunt u kiezen uit ´Achter het oor´ hoortoestellen, ‘In het oor’ hoortoestellen en een breed spectrum aan opties en randartikelen. ( https://www.bernafon.nl/ )

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Bernafon hoortoestel?

De hoorwinkels van Hoorus in Malden en Boxmeer hebben een brede selectie aan Bernafon hoortoestellen. Hierdoor is er altijd wel een Bernafon hoortoestel voor u beschikbaar. Neem contact op of maak direct een persoonlijke afspraak bij een Hoorus hoorspecialist!

Trekz Titanium draadloze stereo hoofdtelefoon

Zowel beroepsmatig als in mijn vrije tijd loop ik graag hard. Het gevoel van vrijheid en het structureren van m’n gedachten tijdens een loop zijn voor mij een groot goed. Tot voor kort kwam het niet in mij op om met muziek op m’n hoofd te gaan trainen. Dit had vooral te maken met een gevoel van verminderde veiligheid, het niet in contact zijn met het verkeer en anderen in mijn omgeving. Het gebruik van de Trekz Titanium draadloze stereo hoofdtelefoon heeft dit beeld echt doen veranderen. D…