Icon

Een gehoorprobleem voorkomen is eenvoudiger dan het te genezen. Lees hier over onze gehoorbescherming.

Voorkom een gehoorprobleem met de juiste gehoorbescherming

Een gehoorprobleem voorkomen is eenvoudiger dan een gehoorprobleem te verminderen of zelfs te genezen. Gehoorschade is  zelfs permanent en onherstelbaar. Daarom heeft Hoorus een ruim assortimenwt op het gebied van gehoorbescherming.

Verschillende soorten gehoorbescherming

Er zijn verschillende manieren om uw gehoor te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zo kunt u kiezen voor universele oordopjes, oordopjes op maat (otoplastieken) of oorkappen. Daarnaast vraagt elke situatie om een andere vorm van gehoorbescherming. Denk bijvoorbeeld aan festival oordopjes, oordopjes voor in het vliegtuig, of de motor, of tegen snurken.

Wilt u ook oordopjes of oordoppen op maat (otoplastieken)?

Dan bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking bij één van de Hoorus winkels in Malden of Boxmeer. Onze goed opgeleide audiciens staan voor u klaar om u stap voor stap te begeleiden naar de beste oplossing om uw gehoor te beschermen tegen schadelijke geluiden van buitenaf.

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!