Gehoorbescherming

Een gehoorprobleem voorkomen is eenvoudiger dan het te genezen. Lees hier over onze gehoorbescherming.

Voorkom een gehoorprobleem met de juiste gehoorbescherming

Een gehoorprobleem voorkomen is eenvoudiger dan een gehoorprobleem te verminderen of zelfs te genezen. Gehoorschade is  zelfs permanent en onherstelbaar. Daarom heeft Hoorus een ruim assortiment op het gebied van gehoorbescherming.

Verschillende soorten gehoorbescherming

Er zijn verschillende manieren om uw gehoor te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zo kunt u kiezen voor universele oordopjes, oordopjes op maat (otoplastieken) of oorkappen. Daarnaast vraagt elke situatie om een andere vorm van gehoorbescherming. Denk bijvoorbeeld aan festival oordopjes, oordopjes voor in het vliegtuig, of de motor, of tegen snurken.

Wilt u ook oordopjes of oordoppen op maat (otoplastieken)?

Dan bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking bij één van de Hoorus winkels in Malden of Boxmeer. Onze goed opgeleide audiciens staan voor u klaar om u stap voor stap te begeleiden naar de beste oplossing om uw gehoor te beschermen tegen schadelijke geluiden van buitenaf.

Uiteindelijk beter horen.

Bij audicien Hoorus ben ik onlangs naar tevredenheid geholpen aan een modern hoortoestel voor mijn oren. Op afspraak, ben ik eerst uitgebreid gehoord en onderzocht naar mijn gehoor problemen. Na 61 jaar nu al een gehoorapparaat? Bij recepties en gesprekken een op een of met meerdere personen bleek ik regelmatig niet goed te horen. Ik kreeg de helft niet mee, waardoor veel onnodige miscommunicatie. Erg vervelend. Hoorus onderzocht waar mijn gehoor afwijkingen zaten en heeft via maatwerk, een goed, klein…