Icon

Bij een ‘In het oor’ hoortoestel wordt het gehele hoortoestel in uw oorschelp gedragen; een discrete en elegante gehooroplossing.

Ontdek het ‘In het oor’ (IHO) hoortoestel

Hoortoestellen zijn er in vele soorten en maten. Voor de meeste mensen is het belangrijk, dat het hoortoestel zo onzichtbaar mogelijk is. Toch verkiezen audiciens maar al te vaak voor een hooroplossing achter het oor.

Hoorus heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de aanpassing van hoortoestellen volledig in het oor. Dankzij jarenlange ervaring weten de audiciens van Hoorus heel goed wanneer de aanpassing van zo’n type hoortoestel succesvol zal zijn.

Een hoortoestel in het oor biedt vele voordelen. Het is vrijwel onzichtbaar, het draagcomfort is groot en de eigen oorschelp verliest zijn functie niet. Gemak dient de mens, zou je kunnen zeggen.

De audicien zal eerst een uitgebreide inspectie van de gehoorgang doen. Hoeveel ruimte is er in de gehoorgang? En is de gehoorgang gezond? Dan volgt er een grondige hoortest, om vast te stellen in welke mate u slechthorend bent. Als alle lichten op groen staan en een in het oor hoortoestel past bij u, dan gaat u samen met de audicien kijken naar het type. Want er is meer aanbod dan u denkt. Wilt u een hoortoestel die u al het werk uit handen neemt? Of hebt u liever een afstandsbediening erbij zodat u zelf nog iets kunt regelen? Of, hebt u graag een hoortoestel echt helemaal in de gehoorgang, waar je mee kunt slapen en douchen? De audicien helpt u met het maken van een keuze.

De audiciens van Hoorus begeleiden op weg naar het nieuwe horen. Want uiteindelijk is dat de bedoeling, een zo goed mogelijk gehoor. 

Wilt u ook een ´In het oor´ hoortoestel?

Hebt u, net als vele anderen, interesse in een hoortoestel in het oor, maar hebt u nog niet de begeleiding gekregen die u nodig hebt? Maak kennis met Hoorus, dé specialist en úw audicien! Onderstaande de meest gekozen merken van onze klanten.

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!