In het oor (IHO) hoortoestel

Bij een ‘In het oor’ hoortoestel wordt het gehele hoortoestel in uw oorschelp gedragen; een discrete en elegante gehooroplossing.

Ontdek het ‘In het oor’ (IHO) hoortoestel

Hoortoestellen zijn er in vele soorten en maten. Voor de meeste mensen is het belangrijk, dat het hoortoestel zo onzichtbaar mogelijk is. Toch verkiezen audiciens maar al te vaak voor een hooroplossing achter het oor.

Hoorus heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de aanpassing van hoortoestellen volledig in het oor. Dankzij jarenlange ervaring weten de audiciens van Hoorus heel goed wanneer de aanpassing van zo’n type hoortoestel succesvol zal zijn.

Een hoortoestel in het oor biedt vele voordelen. Het is vrijwel onzichtbaar, het draagcomfort is groot en de eigen oorschelp verliest zijn functie niet. Gemak dient de mens, zou je kunnen zeggen.

De audicien zal eerst een uitgebreide inspectie van de gehoorgang doen. Hoeveel ruimte is er in de gehoorgang? En is de gehoorgang gezond? Dan volgt er een grondige hoortest, om vast te stellen in welke mate u slechthorend bent. Als alle lichten op groen staan en een in het oor hoortoestel past bij u, dan gaat u samen met de audicien kijken naar het type. Want er is meer aanbod dan u denkt. Wilt u een hoortoestel die u al het werk uit handen neemt? Of hebt u liever een afstandsbediening erbij zodat u zelf nog iets kunt regelen? Of, hebt u graag een hoortoestel echt helemaal in de gehoorgang, waar je mee kunt slapen en douchen? De audicien helpt u met het maken van een keuze.

De audiciens van Hoorus begeleiden op weg naar het nieuwe horen. Want uiteindelijk is dat de bedoeling, een zo goed mogelijk gehoor. 

Wilt u ook een ´In het oor´ hoortoestel?

Hebt u, net als vele anderen, interesse in een hoortoestel in het oor, maar hebt u nog niet de begeleiding gekregen die u nodig hebt? Maak kennis met Hoorus, dé specialist en úw audicien! Onderstaande de meest gekozen merken van onze klanten.

​Mijn vrouw is er ook erg gelukkig mee

Doordat ik slechthorend ben was ik zeer nieuwsgierig toen ik over de revolutionaire Lyric las. Direct met Hoorus uit Boxmeer contact opgenomen waar ik  op korte termijn een afspraak kon inplannen. De professionele intake van Bart sprak mij direct aan. Toen ik circa 1,5 uur later de zaak met mijn op proef nieuwe Lyric verliet ging er een oude/nieuwe wereld voor mij open. Ik hoorde geluiden die ik jaren niet gehoord had! Van het ritselen van de bladeren aan de bomen tot wat een herrie maakt die auto t…