Oticon

Oticon: “People first”

Oticon biedt mensen met gehoorproblemen een luisterend oor. Deze benadering leidde tot de ontwikkeling en realisatie van een uitgebreid assortiment aan hoortoestellen en andere gehooroplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de Oticon OPN, ConnectClip, Alta2, Nera2 en nog vele anderen. ( https://www.oticon.nl/solution…)

Bij Oticon kunt u kiezen uit ´Achter het oor´ hoortoestellen, ‘In het oor’ hoortoestellen en verschillende opties. Oticon biedt gehoorondersteuning bij zowel matig gehoorverlies als ernstig gehoorverlies.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Oticon hoortoestel?

De hoorwinkels van Hoorus in Malden en Boxmeer hebben een brede selectie aan Oticon hoortoestellen. Zo is er altijd wel een Oticon hoortoestel voor u beschikbaar. Neem contact op of maak direct een persoonlijke afspraak met een Hoorus hoorspecialist!

Als muzikant zijn gehoorbeschermers onmisbaar

Als muzikant (ik drum) zijn gehoorbeschermers onmisbaar. Spelen zonder gehoorbeschermers is echt geen optie meer sinds ik jaren geleden na een repetitie met een piep in mijn oren thuis kwam. Sindsdien draag ik ze altijd en heb ik ook geen piep meer in mijn oren.Een aantal jaren geleden ben ik de Pluggerz custom fit music gaan gebruiken. Van de vele verschillende filters hebben deze gehoorbeschermers vlakfilters speciaal voor muziek, waardoor de dynamiek hetzelfde blijft. Hierdoor kan ik het geluid van de overige mu…