Icon

De Phonak Lyric ontketende een ware revolutie vanwege zijn mooie uiterlijk, indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid.

De Phonak Lyric: onzichtbaar, waterdicht en baanbrekend

De Phonak Lyric is een ‘In het oor’ hoortoestel van het merk Phonak. Een ‘In het oor’ hoortoestel betekent dat alle onderdelen van het hoortoestel volledig geïntegreerd zijn in de behuizing; u draagt dus geen hoortoestel achter uw oor.

De Phonak Lyric onderscheidt zich van andere hoortoestellen door een volledig onzichtbaar en waterdicht design en een ongekende flexibiliteit. De audicien plaatst dit toestel diep in de gehoorgang, zo’n 4 mm van uw trommelvlies. U kunt de Phonak Lyric twee maanden lang aaneengesloten dragen, dag en nacht. Het lichte en innovatieve design draagt bij aan een optimale gebruikerservaring. De Phonak Lyric is een populair hoortoestel met een buitengewoon draagcomfort.

Wilt u ook een Phonak Lyric?

De Phonak Lyric is een ‘In het oor’ hoortoestel en daarom geschikt voor matige vormen van gehoorverlies. Neem contact op met één van de Hoorus hoorwinkels in Malden of Boxmeer en maak direct een afspraak bij  een hoorspecialist!

Product afbeelding