Phonak

Doorbreek barrières met een Phonak hoortoestel

Phonak is een innovatief en eigentijds merk. Onder deze naam brengt het bedrijf een breed scala aan hoorproducten op de markt, zoals ‘Achter het oor’ hoortoestellen (zoals de Phonak Naida) en ‘In het oor’ hoortoestellen (bijvoorbeeld de Phonak Lyric).Bij de hoortoestellen van Phonak staat de gebruiksvriendelijkheid centraal.

Mensen met gehoorproblemen ervaren vaak een zekere afstand tussen henzelf en de omgeving waarin ze zich bevinden. Het is dan ook de missie van Phonak om mensen met gehoorproblemen dichter bij hun omgeving te brengen en barrières te doorbreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Phonak hoortoestel?

De hoorwinkels van Hoorus in Malden en Boxmeer hebben een brede selectie aan Phonak hoortoestellen. Hierdoor is er altijd wel een Phonak hoortoestel voor u beschikbaar. Neem contact op of maak direct een persoonlijke afspraak bij een Hoorus hoorspecialist!

Mijn vrouw is er ook erg gelukkig mee

Doordat ik slechthorend ben was ik zeer nieuwsgierig toen ik over de revolutionaire Lyric las. Direct met Hoorus uit Boxmeer contact opgenomen waar ik  op korte termijn een afspraak kon inplannen. De professionele intake van Bart sprak mij direct aan. Toen ik circa 1,5 uur later de zaak met mijn op proef nieuwe Lyric verliet ging er een oude/nieuwe wereld voor mij open. Ik hoorde geluiden die ik jaren niet gehoord had! Van het ritselen van de bladeren aan de bomen tot wat een herrie maakt die auto t…