Actiedag ‘niet VERKEERd’ op 21 september: doe mee, beleef en be safe!

Actiedag ‘niet VERKEERd’ op 21 september: doe mee, beleef en be safe!

Ervaar het zelf!

Een goede manier om je bewust te worden van je gedrag in het verkeer doe je door het te ervaren. Tijdens de actiedag ‘niet VERKEERd’ op vrijdag 21 september 2018 kun je daarom allerlei verkeerssituaties beleven. Stap bijvoorbeeld in de auto op het parcours van Trials en ervaar hoe gevaarlijk het is om te appen achter het stuur. Of verbaas jezelf over de afstand die een remmende auto aflegt tijdens een spectaculaire remwegdemonstratie van VVN. Hoe staat het met jouw zicht en gehoor? Laat het testen! Twijfel je over de aanschaf van een scootmobiel? Rijd eens een rondje op het speciale scootmobielparcours. Of bezoek één van de informatiekraampjes en leer meer over e-bikes, verkeersregels en de invloed van alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer. De brandweer laat diverse demonstraties zien. Ga jij liever voor de grote uitdagingen? Neem dan plaats achter het stuur van een vrachtwagen en ervaar waar de dode hoek nou echt zit. Of stap in bij een politieauto en maak een ritje onder begeleiding van een politie instructeur. Het hele programma van deze dag is te vinden op www.cuijk.nl/nietverkeerd.

 

Neem je rijbewijs mee

Iedereen is welkom op 21 september van 14.00 uur tot 20.00 uur aan de Sportlaan in Cuijk. Alle activiteiten zijn gratis. Als je mee wilt doen aan activiteiten waarbij je zelf mag rijden, neem dan je rijbewijs mee.

 

Brabant gaat voor NUL verkeersdoden

In de provincie Noord-Brabant werken onder andere gemeenten, provincie, politie en Rijkswaterstaat gezamenlijk aan de verkeersveiligheid, onder het motto: Brabant gaat voor NUL verkeersdoden. De campagne stimuleert Brabanders alert te zijn in het verkeer. Dat is hard nodig, want in 90% van de gevallen komt een ongeluk door menselijk gedrag; niet opletten, rijden met alcohol of bijvoorbeeld door rood rijden.

Andere interessante berichten

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!