Dove Mandy bij America's Got Talent

Dove Mandy bij America's Got Talent

Sinds haar vierde jaar zingt Mandy en is ze zangeres in een jazzband. Helaas heeft ze door een bindweefselziekte tien jaar geleden haar gehoor verloren. Mandy besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en bedacht een manier waardoor ze toch haar liedjes kon blijven zingen. Onder andere door haar auditieve geheugen, door visuele aanwijzingen en er vertrouwen in hebben dat ze op de juiste toonhoogte inzet.

Met haar prachtig zuivere stem zingt Mandy de sterren van de hemel. De jury is duidelijk geroerd en in het publiek wordt hier en daar een traan weggeveegd. Na een groot en lang (wapper)applaus vertelt jurylid Simon haar eindelijk dat ze door is naar de live-uitzendingen. Het programma loopt nog en we zullen de komende weken vast nog wel iets van Harvey horen.

Klik op onderstaande link om het filmpje met de auditie te bekijken. :)

https://www.facebook.com/agt/v...


Andere interessante berichten

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!