Knops: ‘s werelds meest innovatieve oordoppen

Knops: ‘s werelds meest innovatieve oordoppen

De gebruiker kan de oordoppen eenvoudig aanpassen aan hun omgeving. Stand 1 op de Knops presenteert geluid zoals het natuurlijke gehoor dit ook op zou vangen. Stand 2 past het geluid aan naar het volume van een gehorige stadsomgeving. Stand 3 stelt de oren in op een live concert en stand 4 dompelt de gebruiker onder in serene stilte.

Naast dat Knops een volumeknop is, beschermen de oordoppen gebruikers ook van schadelijke geluiden. Knops is dus zo ontwikkeld dat je er in elke situatie wat aan hebt. Je verstaat je vrienden tijdens een goed concert op Lowlands terwijl je gehoor wordt beschermd.

Het bijzondere aan de oordoppen van Knops is dat ze geen enkele vorm van elektronica gebruiken. Dus geen batterijen en geen apps. In plaats hiervan werken de oordoppen volledig akoestisch. De oordoppen zijn ontwikkeld met behulp van computersimulaties en tests in een akoestisch lab.

Wanneer ze de op de markt komen, zullen we deze ook gaan verkopen. We houden jullie op de hoogte.

Andere interessante berichten

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!