Sponsoring Hoorus-Monique Groenen

Sponsoring Hoorus-Monique Groenen

Aankomende zomer sponsoren wij Monique Groenen, een leerlinge op 4VWO van het Dominicus College te Nijmegen, die een wereldburgerstage in China gaat volgen, samen met de stichting Global Exploration. Zij gaat onder andere naar een aantal middelbare scholen toe, naar een bejaardentehuis toe en ze slapen ook in gastgezinnen.

Ook gaan ze naar de Butuo Special Education School, dat is een school voor gehandicapte kinderen in Chengdu. Global Exploration is daar vorig jaar voor het eerst geweest dus er is nog veel werk te verzetten. Ze gaan bijvoorbeeld klaslokalen opknappen en een moestuin aanleggen, ze gebruiken ook een deel van het geld dat ze ophalen om de leraren beter op te leiden, zodat de kinderen ook goed onderwijs krijgen. Om deze mooie reis te maken moest zij sponsorgeld ophalen en vinden wij het fantastisch om haar te steunen. 

Ook maakt zij vogeltaartjes en –cupcakes: dat zijn kleine cupcakejes of taartjes van vet en vogelvoer en mooi gedecoreerd. Op haar Facebook staan hier ook wat foto’s van. In de winkel staan deze ook en het bedrag dat zij er mee ophaalt gaat naar ook haar stage toe! Natuurlijk kunt u ook contact met haar opnemen om een bestelling te plaatsen. Zij gaat ook een verslag van deze reis maken, maar aangezien de reis in de eerste 3 weken van de zomervakantie plaats vindt, volgt deze nog!

Contact opnemen kan via: 

Facebook: Monique Groenen 

E-mail: mjctgroenen@gmail.com

Andere interessante berichten

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!