Zerena van Bernafon; het nieuwe dynamische horen

Zerena van Bernafon; het nieuwe dynamische horen

Zerena en het uitmuntende Dynamic Environment Control SystemTM (DECS), zullen eindgebruikers vloeiend en grenzeloos gehoor bieden. De unieke en innovatieve DECSTM technologie past zich voortdurend aan veranderingen in het geluidslandschap aan. Zerena heeft 2,4 GHz draadloze connectiviteit en is een Made for iPhone® -hoortoestel, waarmee geluid rechtstreeks gestreamd kan worden met een uitstekende geluidskwaliteit. 

Dynamic Environment Control SystemTM  (DECS™) 
 
Met Bernafon’s DECSTM -technologie is er een enorme stap gemaakt op het gebied van dynamische features. Er zijn vier toonaangevende features: 

1. Continuous Environment Detection verzamelt continu informatie en analyseert de omgeving met hoge snelheid en precisie. 

2. Dynamic Noise Management™ of DNM™ verwijdert lawaai op een effectieve wijze zonder dat de spraak ongunstig wordt beïnvloed met Dynamic Directionality en Dynamic Noise Reduction.

3. Dynamic Amplification Control™ of DAC™ meet continu de signaal/ruis-verhoudingen en stuurt de informatie naar Dynamic Speech Processing™. 

4. Dynamic Speech Processing™ of DSP™ zorgt voor een nauwkeurige versterking van het signaal op basis van het niveau en de informatie over de dynamische omgeving die het ontvangt van DAC™. 

Een proactief systeem werkt onmerkbaar om grenzen te verwijderen, zodat cliënten zich kunnen concentreren op wat er rondom hen gebeurt en niet op hun hoortoestellen. Cliënten zullen profiteren van minder luisterinspanning in lawaai en meer comfort in luidruchtige situaties, met als resultaat een hoge acceptatie van de toestellen in luidruchtige situaties.

Wilt u hier meer over weten, kunt u terecht bij onze winkels.

Andere interessante berichten

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!