Zerena van Bernafon; het nieuwe dynamische horen

Zerena van Bernafon; het nieuwe dynamische horen

Zerena en het uitmuntende Dynamic Environment Control SystemTM (DECS), zullen eindgebruikers vloeiend en grenzeloos gehoor bieden. De unieke en innovatieve DECSTM technologie past zich voortdurend aan veranderingen in het geluidslandschap aan. Zerena heeft 2,4 GHz draadloze connectiviteit en is een Made for iPhone® -hoortoestel, waarmee geluid rechtstreeks gestreamd kan worden met een uitstekende geluidskwaliteit. 

Dynamic Environment Control SystemTM  (DECS™) 
 
Met Bernafon’s DECSTM -technologie is er een enorme stap gemaakt op het gebied van dynamische features. Er zijn vier toonaangevende features: 

1. Continuous Environment Detection verzamelt continu informatie en analyseert de omgeving met hoge snelheid en precisie. 

2. Dynamic Noise Management™ of DNM™ verwijdert lawaai op een effectieve wijze zonder dat de spraak ongunstig wordt beïnvloed met Dynamic Directionality en Dynamic Noise Reduction.

3. Dynamic Amplification Control™ of DAC™ meet continu de signaal/ruis-verhoudingen en stuurt de informatie naar Dynamic Speech Processing™. 

4. Dynamic Speech Processing™ of DSP™ zorgt voor een nauwkeurige versterking van het signaal op basis van het niveau en de informatie over de dynamische omgeving die het ontvangt van DAC™. 

Een proactief systeem werkt onmerkbaar om grenzen te verwijderen, zodat cliënten zich kunnen concentreren op wat er rondom hen gebeurt en niet op hun hoortoestellen. Cliënten zullen profiteren van minder luisterinspanning in lawaai en meer comfort in luidruchtige situaties, met als resultaat een hoge acceptatie van de toestellen in luidruchtige situaties.

Wilt u hier meer over weten, kunt u terecht bij onze winkels.

Andere interessante berichten

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken