De audiciens van Hoorus begeleiden u stap voor stap naar een beter gehoor

Om er zeker van te zijn dat u de beste oplossing vindt voor uw gehoorprobleem, ontwikkelden onze audiciens deze persoonlijke en effectieve werkwijze. Stap voor stap leren we u kennen en analyseren we uw gehoorprobleem. Zo kunnen wij u altijd een persoonlijke oplossing bieden voor uw gehoorprobleem. En dat doen we op de volgende manier:

Icon

1. Kennismaking

Omdat iedereens anders is en andere verzoeken heeft ten aanzien van een hoortoestel, is het belangrijk om samen met de audicien te praten over de behoeften en wensen. Een persoonlijke afspraak is heel belangrijk, het aanschaffen van een goed hoortoestel waar u jaren plezier van heeft, daar nemen wij graag de tijd voor. 


Icon

2. Gehoortest

In onze winkels in Malden en Boxmeer neemt de audicien een uitgebreide hoortest bij u af. De audicien kan op deze manier bekijken welke weg er bewandeld moet worden. Meestal kunnen we na de hoortest samen met u een hoortoestel uitzoeken, in enkele gevallen verwijzen wij u door naar de KNO-arts. We doen er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.


Icon

3. Hooroplossing

Hier gaat het uiteindelijk om: de hooroplossing. Aan de hand van de hoortest en uw persoonlijke wensen bekijkt u samen met de audicien welk type het meest geschikt voor u is. 


Icon

4. Persoonlijke hooroplossing

Nu we geïnventariseerd hebben wat uw gehoorverlies is én wat de beste hooroplossing is, krijgt u van ons uw persoonlijke hooroplossing aangereikt. Na een precieze instelling door middel van verschillende testen, is het hoortoestel klaar voor gebruik. U probeert het een week uit en komt daarna nogmaals bij ons terug voor een eventuele fijnafstelling. Dit is niet altijd nodig, omdat het afstellen zeer secuur in zijn werk gaat.


Icon

5. Eindcontrole

Nog een laatste keer komt u bij uw audicien om alles nog eens te checken en te bespreken. U hebt het goed uitgeprobeerd, de audicien heeft er alles aan gedaan om het gewenste resultaat te bereiken. De laatste puntjes op de I en dan kunnen we de proef met een gerust hart afronden.


Icon

6. Nazorg

Om ervoor te zorgen dat uw gehoor nu én in de toekomst optimaal blijft, bent u twee keer per jaar van harte welkom. We checken uw hoortoestel op eventuele gebreken en wanneer u dat wenst, stellen we uw hoortoestel opnieuw af.

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken

Onze service gaat door!

Vanwege het Coronavirus werken wij voor onbepaalde tijd enkel op afspraak.

De winkels zijn tijdens de gebruikelijke werktijden geopend, behalve de zaterdag in Malden, deze komt te vervallen voor onbepaalde tijd. Het inloopspreekuur vervalt, wel kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. In sommige gevallen is het niet mogelijk om 1,5 meter bij u vandaan te blijven. U kunt erop vertrouwen dat wij werken met zeer goede hygiene voorschriften! Praat met de medewerker over wat u wel en niet wenst, dan doen wij ons uiterste best hieraan te voldoen. Uw geplande afspraak gaat gewoon door, tenzij u verkoudheidsklachten hebt, dan verzoeken wij u een andere afspraak te maken. Ook onze medewerkers werken niet in geval van verkoudheidsklachten.

Welke extra hygiëne maatregelen gelden er?

  • Bij binnenkomst kunt u bij ons eerst uw handen desinfecteren.
  • We groeten u mondeling en schudden geen handen.
  • Onze medewerkers wassen voor en na iedere behandeling intensief de handen.
  • Na iedere afspraak wordt de behandelruimte goed gedesinfecteerd.
  • We hanteren ruimere agendatijden, zodat er minder contactmomenten tussen onze klanten plaatsvinden.
  • Betaling liever niet contant, maar via onze pinautomaat.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd betreffende onze werkwijze de komende periode. Vragen of zorgen? Bel of mail ons gerust! Blijf gezond en sterkte in deze moeilijke periode!