De audiciens van Hoorus begeleiden u stap voor stap naar een beter gehoor

Om er zeker van te zijn dat u de beste oplossing vindt voor uw gehoorprobleem, ontwikkelden onze audiciens deze persoonlijke en effectieve werkwijze. Stap voor stap leren we u kennen en analyseren we uw gehoorprobleem. Zo kunnen wij u altijd een persoonlijke oplossing bieden voor uw gehoorprobleem. En dat doen we op de volgende manier:

Icon

1. Kennismaking

Na een persoonlijke kennismaking kunnen wij een goed beeld vormen over uw persoonlijke situatie en uw gehoorprobleem. Hier nemen we graag de tijd voor, dus het maken van een persoonlijke afspraak is erg belangrijk.

Icon

2. Gehoortest

In onze hoorwinkels in Malden en Boxmeer nemen we een gehoortest bij u af. Zo kunnen we uw gehoorprobleem in kaart brengen om u vervolgens een persoonlijke gehooroplossing te kunnen bieden.

Icon

3. Hooroplossing

Hier gaat het uiteindelijk om: de hooroplossing. Aan de hand van de gehoortest bepalen we bijvoorbeeld of u een ‘Achter het oor’ hoortoestel, of een ‘In het oor’ hoortoestel nodig heeft.

Icon

4. Persoonlijk stappenplan

Nu we geïnventariseerd hebben wat uw gehoorverlies is én wat de beste hooroplossing is, krijgt u van ons uw persoonlijke hooroplossing aangereikt. U mag deze enkele weken lang ervaren zodat we zijn verzekerd van een goed resultaat.

Icon

5. Eindcontrole

Bent u 100% tevreden over de gehooroplossing die u de afgelopen zes weken heeft mogen ervaren? Dan volgt de eindcontrole. Deze gebeurt door een KNO-arts of bij een audiologisch centrum.  De audicien maakt alle papieren voor u in orde, in enkele gevallen volgt een controle bij het audiologisch centrum.

Icon

6. Nazorg

Om ervoor te zorgen dat uw gehoor nu én in de toekomst optimaal blijft, bent u twee keer per jaar van harte welkom. We checken uw hoortoestel op eventuele gebreken en wanneer u dat wenst, stellen we uw hoortoestel opnieuw af.

Wilt u ook worden begeleid naar een beter gehoor?

Bel 0485 - 52 30 06 (Boxmeer) 024 - 358 08 08 (Malden) om een persoonlijke afspraak te maken